Posesorii anumitor modele din randul automobilelor produse de concernul VAG (Audi, Volkswagen, Seat, Skoda) au observat ca acestea intampina probleme la partea de pornire a motorului cand acesta este cald. Acest fapt se datoreaza unei erori de soft din fabrica si apare numai in randul motoarelor VAG TDI. Motorul porneste normal la rece insa cand se incalzeste porneste greu sau chiar deloc.
Daca si dumneavoastra aveti aceeasi problema, RTuning va poate ajuta cu reparatia softului de pornire, iar masina se va comporta normal dupa resoftare. Am introdus acest serviciu pentru a veni in intampinarea celor care au aceasta problema. Multi proprietari de automobile Seat, Audi, Skoda, Volkswagen TDI au cheltuit sume mari de bani inlocuind injectoare sau pompe de injectie fara a avea vreun rezultat. Rezolvarea problemei o gasiti la noi.

Cele mai intalnite motoare cu astfel de probleme sunt 1.9 TDI de 105 CP (Golf 5, Seat Leon, Skoda Octavia etc.) si 1.9 TDI de 90 CP (Golf 4, Skoda Octavia etc.) Nu fac excludere nici motoarele de 2.0 TDI (140/170cp). Aceasta problema este intalnita la aproape toata gama TDI a grupului VAG.